kunststof voordeuren

NEDTECH voordeuren

Er zijn veel goede argumenten te bedenken om een verstandige investering in uw eigen huis te doen:
mooier willen wonen, besparen op energiekosten en/of de waarde van uw woning verhogen.

Besparing

Met NEDTECH Kozijnen is uw huis beter geïsoleerd. Betere isolatie leidt tot een lager energieverbruik, verlaagde verwarmingskosten en een lagere CO2 uitstoot.

l

DESIGN

Ze hebben een landelijk design, ze zijn tijdloos en onderhoudsarm. De keuzes zijn eindeloos en er is voor iedereen wel een type of soort te vinden.

Veilig

Kozijnen van NEDTECH Kozijnen zijn inbraak werend en voldoen aan de eisen die worden gesteld door het Politie Keurmerk Veilig Wonen;

comfort

Ze bieden u perfecte geluidsdemping en zijn toch werend. Kwaliteit: het productieproces voldoet aan de strenge eisen van de SKG en KOMO.

kunststof Schuifdeuren

De voordeur is het visitekaartje en de centrale blikvanger van uw woning. Het juiste samenspel tussen deur, vulling, brievenbus, glas en deurgreep zorgt voor een harmonisch geheel.

Onze “Welkom Thuis Collectie” biedt u alle mogelijkheden om van uw voordeur een persoonlijk visitekaartje te maken. Aantrekkelijke designs, een breed palet aan kleuren en glassoorten, diverse vullingen en ruime keuze in deurbeslag.

Wanneer u begint bij het kiezen van het deur-type dat past bij uw persoonlijke smaak en de kleur van zowel de deurvleugel als het kader, kunt u vervolgens met de verschillende deurbeslagen en glassoorten uw voordeur helemaal personaliseren.

kunststof kozijnen

kunststof voordeuren

kunststof schuifpuien