kunststof schuifpuien

NEDTECH schuifpuien

Er zijn veel goede argumenten te bedenken om een verstandige investering in uw eigen huis te doen:
mooier willen wonen, besparen op energiekosten en/of de waarde van uw woning verhogen.

Besparing

Met NEDTECH Kozijnen is uw huis beter geïsoleerd. Betere isolatie leidt tot een lager energieverbruik, verlaagde verwarmingskosten en een lagere CO2 uitstoot.

l

DESIGN

Ze hebben een landelijk design, ze zijn tijdloos en onderhoudsarm. De keuzes zijn eindeloos en er is voor iedereen wel een type of soort te vinden.

Veilig

Kozijnen van NEDTECH Kozijnen zijn inbraak werend en voldoen aan de eisen die worden gesteld door het Politie Keurmerk Veilig Wonen;

comfort

Ze bieden u perfecte geluidsdemping en zijn toch werend. Kwaliteit: het productieproces voldoet aan de strenge eisen van de SKG en KOMO.

Kunststof schuifpuien

Licht in huis maakt ruimtes groter en helderder. Woonruimtes vormen met een hefschuifdeur één geheel met terras, tuin of balkon. Hiermee haalt u de natuur in huis.

Schuifdeuren van NEDTECH Kozijnen bieden u:

Design: Ze hebben een strak en tijdloos design en zijn tevens onderhoudsarm.
Veiligheid: Ze zijn inbraak werend en voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veiling Wonen.
Wooncomfort: Ze bieden u perfecte geluidsdemping, zorgen voor meer lichtinval en zijn tocht werend.
Kwaliteit: het productieproces voldoet aan de strenge eisen van de SKG en KOMO.
Bedieningsgemak: Ze zijn eenvoudig met één hand te openen en te sluiten.

Een breed spectrum van mogelijkheden

Door de grote glasoppervlakken, valt er veel licht de woonruimte binnen. Bovendien geeft de vrijwel drempelloze vloeraansluiting het gevoel dat er geen scheiding tussen binnen en buiten is. Ook verliest u geen binnenruimte, om de deur te openen wordt deze eenvoudig opzij geschoven. U heeft de keuze uit drie types hefschuifdeuren: de tweedelige schuifdeur, de driedelige schuifdeur en de vierdelige variant. Uiteraard kunt u uw schuifdeur door een borstwering of glasroedes personaliseren naar de uitstraling die u wenst.

De schuifdeuren zijn verkrijgbaar in de bovenstaande kleur folies. De door ons geproduceerde hefschuifdeur wordt gemaakt in een maximale breedtemaat van 6.50 meter. De maximale hoogte bedraagt 2,60 meter.

kunststof kozijnen

kunststof voordeuren

kunststof schuifpuien