kunststof kozijnen

NEDTECH kozijnen

Er zijn veel goede argumenten te bedenken om een verstandige investering in uw eigen huis te doen:
mooier willen wonen, besparen op energiekosten en/of de waarde van uw woning verhogen.

Besparing

Met NEDTECH Kozijnen is uw huis beter geïsoleerd. Betere isolatie leidt tot een lager energieverbruik, verlaagde verwarmingskosten en een lagere CO2 uitstoot.

l

DESIGN

Ze hebben een landelijk design, ze zijn tijdloos en onderhoudsarm. De keuzes zijn eindeloos en er is voor iedereen wel een type of soort te vinden.

Veilig

Kozijnen van NEDTECH Kozijnen zijn inbraak werend en voldoen aan de eisen die worden gesteld door het Politie Keurmerk Veilig Wonen;

comfort

Ze bieden u perfecte geluidsdemping en zijn toch werend. Kwaliteit: het productieproces voldoet aan de strenge eisen van de SKG en KOMO.

Impressie kleuren

Kiest u voor een kozijn van NEDTECH Kozijnen, kiest u voor kwaliteit, veiligheid, wooncomfort en besparing. Kozijnen van NEDTECH Kozijnen zorgen voor een landelijke uitstraling van uw huis.

Tegenwoordig zijn kozijnen een belangrijk vormgevend element geworden, waardoor ook hierbij de keuze van kleur en vorm belangrijk is. Met NEDTECH Kozijnen kunt u uw huis aantrekkelijker vormgeven en technisch verbeteren. Tegelijkertijd doet u daarbij een waardevaste investering. Uiteraard is het mogelijk uw kozijnen te personaliseren door middel van sierglas, glas met glasroedes, siergrepen, “welkom thuis collectie” voordeuren en/of horren.

Besparing door woningisolatie

Een hoog energieverbruik kost u veel geld en is slecht voor het milieu. Met NEDTECH Kozijnen is uw huis beter geïsoleerd en daalt uw energieverbruik fors. Dit verlaagt uw verwarmingskosten en ontlast tegelijkertijd het milieu door een lagere CO2 uitstoot. Voorbeeld: voor een ééngezinswoning uit 1980 met een woonoppervlakte van 140 m² zorgen NEDTECH Kozijnen voor een besparing van 16% (vergeleken met het energieverbruik met de oude kozijnen).

kunststof kozijnen

kunststof voordeuren

kunststof schuifpuien