0297 – 30 80 00 info@nedtechkozijnen.nl

Beslag met Politiekeurmerk

✓ Ruime keus | ✓ Lange garantie | ✓ Scherpe prijs | ✓ Beste service

Kunststof Kozijnen

Er zijn veel goede argumenten te bedenken om een verstandige investering in uw eigen huis te doen: mooier willen wonen, besparen op energiekosten en/of de waarde van uw woning verhogen.

Kozijnen van NEDTECH Kozijnen bieden u:

Besparing:
Met NEDTECH Kozijnen is uw huis beter geïsoleerd. Betere isolatie leidt tot een lager energieverbruik, verlaagde verwarmingskosten en een lagere CO2 uitstoot;
Design: Ze hebben een landelijk design, ze zijn tijdloos en onderhoudsarm;
Veiligheid: Kozijnen van NEDTECH Kozijnen zijn inbraak werend en voldoen aan de eisen die worden gesteld door het Politie Keurmerk Veilig Wonen;
Wooncomfort: Ze bieden u perfecte geluidsdemping en zijn toch werend; Kwaliteit: het productieproces voldoet aan de strenge eisen van de SKG, VKG en KOMO.

 

Door op de onderstaande kleuren of foto’s te drukken krijgt u een impressie van de NEDTECH kleuren en kozijnen.

Vormen en kleuren maken het verschil

Kiest u voor een kozijn van NEDTECH Kozijnen, kiest u voor kwaliteit, veiligheid, wooncomfort en besparing. Kozijnen van NEDTECH Kozijnen zorgen voor een landelijke uitstraling van uw huis. 

Een breed spectrum aan mogelijkheden
Tegenwoordig zijn kozijnen een belangrijk vormgevend element geworden, waardoor ook hierbij de keuze van kleur en vorm belangrijk is. Met NEDTECH Kozijnen kunt u uw huis aantrekkelijker vormgeven en technisch verbeteren. Tegelijkertijd doet u daarbij een waardevaste investering.

Uiteraard is het mogelijk uw kozijnen te personaliseren door middel van:

– Sierglas of glas met glasroedes
– Siergrepen
– “welkom thuis collectie” voordeuren
– Horren

Besparing door woningisolatie
Een hoog energieverbruik kost u veel geld en is slecht voor het milieu. Met NEDTECH Kozijnen is uw huis beter geïsoleerd en daalt uw energieverbruik fors. Dit verlaagt uw verwarmingskosten en ontlast tegelijkertijd het milieu door een lagere CO2 uitstoot. Voorbeeld: voor een ééngezinswoning uit 1980 met een woonoppervlakte van 140 m² zorgen NEDTECH Kozijnen voor een besparing van 16% (vergeleken met het energieverbruik met de oude kozijnen).

Kozijnen

Schuifdeuren

Voordeuren

HVL

  • NRUIME KEUS
  • NLANGE GARANTIE
  • NSCHERPE PRIJS
  • NBESTE SERVICE

ADVIES OF PRIJSOPGAVE BEL 0297 – 308000

Offerte aanvragen

Beste bezoeker, we hebben reCAPTCHA v3 geïmplementeerd op onze website om er voor te zorgen dat er geen spam word verstuurd vanaf onze website. Het gebruik van reCAPTCHA v3 is onderworpen aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.